Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Două persoane din Teiuș și Beldiu, amendate de polițiștii locali după ce au aruncat gunoaie la întâmplare

Publicat

gunoaie aruncate la intamplare

Două persoane din Teiuș și Beldiu care au aruncat ilegat deșeuri au fost amendate cu 1.600 de lei de către Poliția Locală Teiuș. 

Bătălia cu nepăsarea și gunoaiele aruncate la întâmplare, în diferite locuri „mai ferite” din oraș, în total dispreț față de munca și efortul marii majorități ai concetățenilor noștri, dornici să trăiască într-un oraș curat, continuă în fortă!

Polițiștii locali din Teiuș au identificat câteva depozite ilegale de gunoi si au depistat si două persoane din satul Beldiu, respectiv orașul Teiuș, amenzile aplicate fiind în cuantum de 1.600 lei, cu obligația ecologizării zonei!

Doar împreună, prin munca și efortul nostru, sancționând civic asemenea acte putem să avem un oraș curat și îngrijit! Felicitări, Poliției Locale Teiuș”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș miercuri dimineața, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax