Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Două tinere din Alba Iulia, Antinia Simion şi Miruna Bianu, concurează pentru marele trofeu al „Festivalului Tinereţii” din Jupiter

Publicat

Peste 80 de tineri talentaţi din ţară şi străinătate se află în această săptămână în  staţiunea Jupiter, de la malul Mării Negre, pentru a demonstra că pot deveni următorii câştigători ai ediţiei din acest an a „Festivalului Tinereţii”. Între concurenţi se află şi două fete din Alba Iulia, înscrise la secţiunea interpretare, care vor încerca să se întoarcă acasă cu marele trofeu.

Repetiţiile pentru festival au început marţi dimineaţă, iar cei care vor juriza competiţia sunt  compozitori şi cântăreţi cu experienţă din România, Italia şi Canada. Antinia Simion şi Miruna Bianu, cele două tinere din Alba Iulia, vor intra în concurs cu piesele „Fallin”, a Aliciei Keys şi „Russian Roulette”, a îndrăgitei cântăreţe Rihanna.

La ediţia din acest an a „Festivalului Tinereţii” de la Jupiter, concurenţii s-au înscris la secţiunile creaţie şi interpretare, respectiv muzică uşoară şi folclor, pe diferite categorii de vârste, iar premiile oferite constau în sume de bani şi o piesă în primă audiţie realizată de compozitoarea Livia Tudor. Marele trofeu al festivalului va fi acordat celui mai talentat concurent din competiţie.

„Festivalul Tinereţii” a reuşit să scoată la iveală, în fiecare an, tinere talente din România. Între cântăreţii care s-au lansat pe piaţa muzicală participând la acest festival se numără şi Mihai Trăistariu, Alexandra Stan şi Paula Seling. Concursul va începe miercuri şi va dura până duminică, dată la care, pe scena Teatrului de Vară din Jupiter, vor fi anunţaţi marii câştigători.

Vă prezentăm o galerie foto de la repetiţiile ce au avut loc la Teatrul de Vară. Vom reveni cu imagini de la concurs:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax