Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dragoș Leca, elev la Colegiul Național HCC Alba Iulia, a câştigat locul II la concursul Mister Transilvania 2016

Publicat

dragos leca finala transilvaniaDragoș Leca (17 ani), elev la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a obţinut prima confirmare că merită să intre în lumea modelingului. A reuşit să se claseze pe locul doi la concursul Mister Transilvania 2016, prima selecţie de acest fel la care a participat.

“A fost o experiență frumoasă, am avut foarte multe emoții. Concurenții au fost foarte bine pregătiți, iar spectacolul a fost de excepție. Mă bucur ca am reușit să ocup acest loc doi, care mă onorează și mă încurajează sa merg mai departe pe acest drum. Țin să mulțumesc pe această cale tuturor celor care m-au susținut și au avut încredere în mine”, a declarat Dragoş, pentru Alba24.ro.

Finala competiţiei s-a desfăşurat vineri, la Castelul Karolyi (Satu Mare). Locul doi i-a adus şi titlul de Mister Carpaţi.

„Visul meu este să excelez în acest domeniu și să ajung cunoscut”, mărturiseşte Dragoş.

14542778_970726826388314_36362598_nCei care s-au înscris în competiție au trebuit să întrunească unele condiții, printre care vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani, înălțime minimă 1,80 m, aspect fizic plăcut, dorința de afirmare și să aibă domiciliul pe raza regiunii Transilvania. Albaiulianul a îndeplinit toate aceste criterii: are 1,95 m înălţime și doar 17 ani.

După câteva săptămâni în care a participat la preselecții, Dragoș a reușit să se califice în finală alături de alți 13 tineri. Acum, a reuşit să ocupe locul doi, după finală.

Spune că a văzut înscrierea la acest concurs ca pe o rampă de lansare în lumea modelingului, un loc în care se poate face remarcat și nu doar atât.

Chiar dacă modelingul este acum doar o pasiune pentru el, tânărul are aşteptări mari.

Dragoș este în clasa a XI-a, profil filologie (franceză), iar pe lângă modeling îi plac drumețiile, muzica, înotul și, ca oricărui tânăr, ieșirile cu prietenii. După absolvirea liceului, intenţionează să-şi continue studiile la Academia de Poliţie.

sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax