Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Drum județean promis în urmă cu doi ani de Consiliul Județean Alba, ”aranjat” cu resturi de asfalt. Ce spun autoritățile

Publicat

Modernizarea unui drum promis de Consiliul Județean Alba în urmă cu doi ani, este tot la faza de proiect. Este vorba despre DJ 107 V Sânmiclăuș-Alecuș-Fărău, din care ar fi trebuit asfaltați 11,5 kilometri. 

În 2 ani, nu s-a întâmplat însă nimic. Doar pe o porțiune de drum au apărut câteva petece de asfalt. Disconfortul celor care circulă zilnic pe acolo este semnificativ.

”Aici se pare că mai mult au pus doar ce le-a rămas de la alte drumuri și au găsit locul pentru resturi. Aș ruga prin intermediul dumneavoastră, dacă se poate, pe toți cei cărora le mai rămân resturi de asfalt să vină să completeze pe acest drum. Mulțumesc frumos” a transmis o cititoare Alba24.ro, care a și fotografiat zona.

Potrivit informațiilor oficiale, Consiliul Județean Alba a depus trei proiecte la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a fi finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Printre acestea se regăsește și DJ 107 V Fărău – Alecuș – Sânmiclăuș, cu o valoare de aproape 30 de milioane de lei, de la bugetul programului.

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba spune că din punct de vedere al documentației, investiția este pregătită și așteaptă doar finanțarea prin ”Anghel Saligny”, urmată de licitație.

Acesta a adăugat că drumul este printre cele 3 care sunt prioritare în perioada următoare.

DJ 705 Zlatna – Almașu Mare și DJ 107 K Galda de Jos – Întregalde – Mogoș sunt celelalte 2.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Hotii

    marți, 14.12.2021 at 16:22

    Maaaaaa,dar ne-atî ďat gata !! NUMITI proiecteļe de 2cele pe care le aranjati, cu numele unor prestigiosi ingineri ŕomani,ca sa ne dati gata!?! Proiecțeĺe, ďăr mai ales, executiile lor, sunt de rahat si ñu fac altçevă, decat sa FUŔE bani publici su de ĺa ,,m**E,, !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate