Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: ”Drumarii felceri lovesc din nou” în Apuseni. Soluția găsită pentru o porțiune stricată din DN 74, între Abrud și Câmpeni

Publicat

Aluviunile puse grămadă pe DN 74 este soluția pe care au găsit-o drumarii pentru porțiunea dintre Abrud și Câmpeni, semnalează Irimie Popa, un profesor la UBB, născut în Apuseni. 

Este vorba despre niște grămezi de resturi amplasate pe carosabil, pe  o porțiune deteriorată, care ar avea rolul de a face șoferii să evite zona respectivă.

”În bunul obicei al „casei”, pardon, al DRDP CLUJ, după modelul de la Sălciua sau de la Valea Lupșii, de pe DN 75, între Câmpeni și Abrud, pe DN 74, drumarii-felceri lovesc din nou.

Din iulie, când au trecut viituri peste DN74, au găsit soluția: câte o mașină de aluviuni puse grămadă pe banda de mers dinspre Abrudel (dinspre Câmpeni cstre Abrud) și semne care ne spun că acolo este bai.

Și cam atât, după patru luni de la ploile în exces din Apuseni.

Tupeu ticăloșit, girat de către sponsorii ghiolbani aparținând unei mafii transpartinice!” a scris pe contul său de Facebook, Irimie Popa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax