Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Drumul dintre Teiuș și Valea Mănăstirii, blocat din nou după redeschidere. Versantul s-a prăvălit din nou pe carosabil

Publicat

Circulația pe Drumul Județean 750 C Teiuș – Valea Mănăstirii este din nou închisă, miercuri, a anunțat pe contul său de Facebook, primarul din Stremț, Traian Popa, care a postat și o serie de fotografii.

UPDATE: Drumul a fost redeschis în jurul orei 20.00. Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, spune că circulația se face pe o bandă.

Marți, drumul a fost eliberat cu multă greutate și pentru scurt timp, din cauza unor alunecări  de teren produse în zonă.

Miercuri însă, o cantitate și mai mare de pământ, pietre și copaci, s-a prăvălit peste drum. 

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, prezent la fața locului, a declarat pentru Alba24 că problemele au apărut la limita localităților Geoagiu de Sus cu Fața Pietrii, cam la jumătatea distanței dintre Geoagiu de Sus și Mănăstirea Râmeț.

”În prima zi am avut aproximativ 2.000 de metri cubi prăbușiți de pe versant. Am eliberat drumul și a doua zi au căzut 5.000 de metri cubi.

Lucrăm aici de ieri de la ora 12. Sperăm ca în seara asta sau la noapte să dăm drumul la circulație” a spus Hațegan.

Firma Consiliului Județean Alba, SC DPL SA a trimis mai multe utilaje în zonă însă intervenția este destul de greoaie din cauza accesului.

Citește și: FOTO-VIDEO: O parte dintr-un versant a alunecat peste drumul dintre Teiuș și Valea Mănăstirii. Șoseaua este complet blocată

Potrivit lui Marius Hațegan, probleme au apărut și pe drumul Sălciua – Ponor, care a fost rupt în vreo 4 locuri. Drumul este în curs de reparație și va fi finalizat cel mai probabil mâine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax