Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: DSP Alba se pregătește pentru ce e mai rău: Instalează containere modulare cu 32 de locuri, la spitalul din Abrud

Publicat

În contextul numărului din ce în ce mai ridicat al pacienților diagnosticați cu noul coronavirus, DSP Alba se pregătește din timp cu noi locații în care îi pot trata și îngriji pe cei infectați. 

Din acest motiv, Spitalul Orășenesc Abrud va avea o unitate atașată, ce va deservi doar pacienții diagnosticați cu COVID-19. 

Este vorba despre 8 containere modulare, cu câte patru paturi, în total 32 de locuri pentru pacienții cu forme ușoare sau medii. Containerele modulare vor fi instalate în curtea spitalului din Abrud.

Unitatea va fi operațională de luni. Momentan containerele sunt în curs de relocare din comuna Șona, având destinație inițială adăpost pentru persoanele afectate de inundații.

Containerele corespund din punct de vedere iginico-sanitar pentru noua destinație, a declarat directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Acestea vor fi folosite doar atunci când capacitatea spitalelor din județ va fi atinsă. DSP Alba mulțumește grupului de firme Elis și S.C. Tomiflex, pentru implicare și solidaritate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax