Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: După 44 de ani s-au revăzut la Alba Iulia. Întâlnirea absolvenților Academiei de Poliție din București, Promoția 1970

Publicat

Alba Iulia a fost în acest sfârșit de săptămână locul revederilor și al emoțiilor dintre absolvenți ai Academiei de Poliție din București, promoția 1970. Au participat 50 de absolvenți care au ales ca loc de întâlnire Capitala Marii Unirii. Vineri, aceștia au avut o întâlnire la Casa de Cultură a Studenților, unde și-au mai povestit „pățaniile” vieții, iar apoi au vizitat Cetatea Alba Carolina.

O parte a promoţiei 1970 a Academiei de Poliție din București s-au revăzut la Alba Iulia. Pentru că anii i-au purtat pe unii dintre ei prin alte orașe ale țării, generalul de poliție dr. Nicolae Moldoveanu a spus că a ales ca ca locație Alba Iulia pentru reamintirea anilor tinereții fiindcă „am mai fost de câteva ori și mi-a plăcut, astfel am strâns din toată țara colegii și i-am chemat aici pentru a se simți bine alături de mine, a depăna amintiri, realizări, ocupații și de asemenea să socializăm într-un loc minunat”.

După 44 de ani s-au întâlnit să își amintească de perioada tinereții, dar și să povestească pe unde i-au mai purtat anii. Pentru că dintr-o vizită în Alba Iulia nu poate lipsi o plimbare în Cetatea Alba Carolina, vineri, după întâlnirea de la Casa de Cultură a Studenților, au „bătut” la pas istoria Cetății.

Foto: Ruxandra BOGDAN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax