Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: După două zile de cozi la Primărie, se împart locurile de parcare. Peste 400 de persoane, pe liste, pentru cele 700 de parcaje

Publicat

O mulțime de oameni s-a strâns luni dimineața în fața Primăriei Municipiului Alba Iulia, pentru a-și închiria, pentru un an, locul de parcare dorit. Încă de sâmbătă, cei mai prevăzători dintre șoferi s-au organizat, au luat inițiativa întocmirii unei liste de ordine, pe baza căreia să se așeze la coadă în momentul în care va începe distribuirea locurilor de parcare.

Cu toate că mulți dintre șoferi au stat timp de două zile, ore în șir, în fața primăriei, se pare că „lupta” nu se dă pentru un loc de parcare ci pentru obținerea locului de parcare preferat, vizibil din bloc, în care să-și poată supraveghea mașina de la geam.

433 de nume erau trecute pe liste luni dimineața pentru a obține unul dintre cele 700 de locuri disponibile.  Șoferii care nu s-au înghesuit în primele zile să-și primească locul de parcare, vor putea primi un loc în altă zonă.

Modul în care s-au organizat cetățenii s-a dovedit a fi eficient, întrucât în jur de 200 dosare au fost înregistrate într-o oră.

Potrivit reprezentanţilor primăriei în zona respectivă sunt aproximativ 1.000 de maşini.

În această săptămână se distribuie locurile de parcare din zona străzilor Cloșca, Arnsberg, Bd. 1 Decembrie, Revoluției, urmând ca săptămâna viitoare să le vină rândul celor din zona străzii Vasile Goldiș și a bulevardului Transilvaniei.

Până în momentul de faţă în Alba Iulia au fost închiriate peste 4.000 de locuri de parcare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alex

    luni, 04.11.2013 at 10:14

    Simplu,unde există organizare și interes pentru cetățean,pentru omul de lângă noi există și eficiență cu toate că acei care cârcotesc sunt de altă părere.

  2. platitor de taxe

    luni, 04.11.2013 at 10:23

    Cata umilinta pe banii nostrii … oamenii au stat in frig … oamenii s-au organizat … au urlat … si primaria a venit si a luat banul pe un loc de parcare construit din bani publici! Ce am castiagat? Un loc de parcare langa bloc (nu la 5-6 blocuri distanta) pe care am dreptul de a ma certa cu vecinul meu care-si va parca masina acolo pentru ca va fi , probabil, singurul loc de paracre liber cand masina mea nu e in zona. Deci scandalul de abia acum incepe!
    Multumit dom’ primar? Curat murdar civilizatie dom’le?
    Si sa ma zica Europa ca nu suntem europeni (pe hartie)!
    RUSINE ALBA IULIA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax