Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: După mai bine de patru luni, consultaţiile şi urgenţele de la Spitalul Judeţean Alba sunt preluate în spaţiul reabilitat al UPU

Publicat

După patru luni şi jumătate, persoanele care vor ajunge la UPU din cadrul Spitalului Judeţea Alba vor fi primite în noul spaţiu funcţional şi total reabilitat. În perioada următoare vor fi derulate lucrări în sălile care până la acest moment au fost utilizate pentru buna funcţionare a secţiei. Până la sfârşitul acestui an şi lucrările în cel de-al doilea tronson al secţiei de urgenţă trebuie finalizate. Lucrările de reabilitare a primului tronson, de la Unitatea de Primiri Urgenţe au început în 25 iunie. Rampa de acces a fost prelungită în ambele părţi, pentru a permite accesul simultan a două ambulanţe şi astfel să fie asigurată operativitatea cazurilor urgente.

Sălile au suferit modificări de reorganizare a circuitului, de mărire a suprafeţei şi de schimbare a ţevilor de apă. În prima sală, în partea din faţă a imobilului, a fost mutat biroul de Registratură-Informare şi tot acolo va fi şi cel de asistenţă socială. În holul unde a fost ghişeul de registratură al UPU Alba este sala de aşteptare.

De marţi persoanele care ajung la secţia de Urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba sunt preluate în nou spaţiu care a fost în lucrări de reabilitare din 25 iunie.

„De astăzi ne mutăm activitatea în sălile care au fost deja rebilitate. La acest moment lucrările au fost încheiată în proporție de peste 50%. Recepția finală a UPU este însă programată la finalul acestui an. Vom face, în continuare, tot posibilul ca activitatea medicală să fie corespunzătoare cu nevoile pacienților”, a spus medicul Aurel Crișan, șeful UPU Alba Iulia.

Lucrările de reabilitare şi extindere a spaţiilor de la Urgenţe sunt executate de societatea „Compact Construct” SRL Alba Iulia, iar contractul are o valoare de 975.000 lei fără TVA,  deşi suma estimată pentru această investiţie a fost de 1,3 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax