Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Echipa din Abrud, câştigătoare la faza județeană a concursului profesional al serviciilor pentru situaţii de urgenţă. Vezi lista premianților

Publicat

pompier

Joi, 14 iunie, la Sebeş s-a desfăşurat faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. Probele au început de la ora 10.00, la Stadionul „Arini” din Sebeş. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba.

Concurenţii au susţinut 3 probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4×100 m şi dispozitivul de intervenţie. Aceste concursuri au avut obiective dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La concurs au participat 11 echipaje ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din localităţiile: Şebeş, Abrud, Ocna Mureş, Teiuş, Cugir, Zlatna, Ciugud, Stremţ, Bucium, Cîmpeni şi Cîlnic.

Câștigătorii concursului sunt: Premiul I – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud; Premiul II – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Zlatna; Premiul III – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bucium. Diploma Fair Play a fost acordată Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș. Premianții au primit hidrofoare, stingătoare, furtunuri, drujbe, dar și cupe și diplome, oferite de Consiliul Județean.

„Dorim să felicităm echipajele participante pentru modul exemplar în care s-au pregătit şi de sportivitatea de care au dat dovadă pe tot parcursul desfăşurării probelor concursului”, au transmis organizatorii concursului.

FOTO: Vali CIONTEA

[nggallery id=356]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax