Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Echipa de handbal masculin juniori 3 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia, rezultate remarcabile în diverse competiții

Publicat

Echipa de handbal masculin juniori 3 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia a încheiat cu succes sezonul competițional, sub conducerea profesorilor Macarie Mihai și Nasaudean Gabriela.

Tinerii talentați au demonstrat un angajament deosebit și au obținut rezultate remarcabile în diverse competiții.

În cadrul campionatului de handbal organizat de Federația Română de Handbal, echipa LPS Alba Iulia a ajuns până în faza semifinalei grupului 3.

Echipa s-a calificat la faza regională a ONSS Handbal Gimnaziu, unde au obținut o onorabilă poziție a treia.

De asemenea, în urma voturilor profesorilor prezenți la acest turneu, elevul Andrea Andrei a fost desemnat cel mai bun portar al competiției.

„Performanța sa extraordinară în poartă a captivat atenția tuturor, demonstrând calități remarcabile de atlet și maturitate în joc.

Felicitări întregii echipe de handbal masculin juniori 3 a LPS Alba Iulia pentru efortul lor susținut și rezultatele de excepție obținute în acest sezon competițional”, au transmis reprezentanții Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia.

sursa, foto: Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax