Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Echipa de la Penitenciarul Aiud a câştigat trofeul campionatului de fotbal din Alba, de Ziua Poliţiei

Publicat

Opt echipe din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din Alba şi structuri de colaborare s-au confruntat, marţi, pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2018.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Penitenciarului Aiud, pe locul II s-a clasat echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, iar pe locul IV s-a clasat echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Golgeterul campionatului a fost Valentin Drăgan din echipa Aiud, cel mai bun portar a fost desemnat Octavian Vlad din echipa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, iar cel mai bun jucător a fost Iulian Tecşi din echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca.

Participanţii la această competiție au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

Organizarea acestei competiţii sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

În contextul aniversării la data de 25 Martie a Zilei Poliţiei Române şi a 196 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române moderne, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează manifestări educative şi cultural sportive care se desfăşoară pe parcursul mai multor zile.

Acestea vor continua miercuri, 21 martie, începând cu orele 11.00, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” din Sebeş unde comisar şef de poliţie Marius Ciută, ofiţer specialist în protejarea patrimoniului cultural naţional la Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, doctor în istorie, profesor asociat al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, va prezentata expoziţia „Un sat din zorii istoriei”, ce cuprinde obiecte arheologice descoperite de poliţiştii specializaţi în protejarea patrimoniului cultural naţional.

În aceeaşi locaţie, subinspector de poliţie Georgina Pienariu, din cadrul Serviciului Criminalistic, îşi va expune lucrările grafice, iar agent principal Ioan Dan Groza din cadrul Postului de Poliţe Vinţu de Jos îşi va prezenta volumul de versuri „Drumul Paşilor Neopriţi”.

Manifestarea va cuprinde şi alte momente artistice, ce vor fi susţinute de poliţişti din cadrul inspectoratului.

Vineri, 23 martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va avea loc festivitatea în cadrul căreia vor fi făcute avansările în gradul profesional următor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 20.03.2018 at 19:47

    Bravo fratilor ! Ce bune si de efect sunt asemenea competitii. Seamana a Daciada, dar nu conteaza. Ar trebui sa preia si altii asemena competitii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax