Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Echipa de robotică a Colegiului I.M. Clain din Blaj, CALIFICATĂ la faza națională a concursului FIRST Tech Challenge

Publicat

Echipa de robotică RO-104 RUBIX a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj s-a calificat la faza națională a celui mai mare concurs de robotică din România.

În perioada 7-9 februarie s-a desfășurat la Cluj Innovation Parc etapa regională a BRD FIRST Tech Challenge România, unde au participat 43 echipe din Transilvania și o echipă din Istanbul – Turcia. Echipa RUBIX a obținut locul 1 – THINK AWARD și s-a calificat la faza națională a competiției, pe un onorant loc 7 (din 24 calificate).

„Au fost trei zile minunate, în care atmosfera competiției a fost una deosebită, iar spiritul de echipă și colaborarea cu celelalte echipe participante s-au simțit pe deplin. Emoțiile, bucuria, împlinirea și satisfacția de la final au fost de nedescris.

Mulțumiri și recunoștință Asociației Nație Prin Educație care a organizat această minunată competiție – o adevărată desfășurare de forțe, pentru atmosfera minunată, dăruirea, munca și pasiunea, cele mai importante elemente care au făcut această competiție unică.

Echipa RUBIX mulțumește părinților pentru ajutor și susținere, d-lui director prof. Ioan Tomoiagă pentru sprijinul acordat, sponsorilor, colaboratorilor și voluntarilor.

De asemenea, felicită toate echipele participante pentru toata munca depusă și profesionalismul de care au dat dovadă.

Vor continua pregătirile deoarece la finalul lunii martie, la Cluj, va fi <marea confruntare>”, au transmis reprezentanții colegiului.

Componența echipei: Avram Nicolae, Bogdan Vasile, Comșa Dorin Iulian, Puia Gabriel, Străjan Diana, Boitor Diana, Geogean Anca, Pușcă Darius, Spineanu Tudor, Vrenghea Maria, Oancea Andreea, Râșniță Radu, Aldea Paul, Moldovan Cristian, Voina Cătălina, mentor prof. Romanța Ghiță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax