Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Echipa de robotică ArmyBot a Colegiului Militar din Alba Iulia, la etapa regională din cadrul FIRST Tech Challenge

Publicat

Echipa de robotică ArmyBot a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia va participa în perioada 7 – 9 februarie, la Cluj-Napoca, la prima regională din cadrul BRD FIRST Tech Challenge România. Evenimentul reunește 44 de echipe din țară care se vor lupta pentru calificarea la etapa națională.

Elevii militari participă în acest an şcolar, pentru al treilea sezon consecutiv la BRD FIRST Tech Challenge România, tema din acest an fiind „Skystone”.

BRD FIRST Tech Challenge România, cea mai mare competiție de robotică pentru liceeni din țară, este organizată de Asociația Nație prin Educație.

Echipa de robotică ArmyBot a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” a fost înfiinţată în anul 2017 pentru a da posibilitatea liceenilor pasionaţi de robotică să se poată exprima în acest domeniu, elevii câştigând până acum premii importante la competiţiile de profil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax