Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Echipa de rugby fete a Colegiului Militar din Alba Iulia, debut în Campionatul Național

Publicat

Echipa de rugby fete a debutat în weekend în Campionatul Național de Rugby 7 feminin, junioare. Pentru elevele Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, participarea la o astfel de competiție națională este o noutate și în același timp o realizare extraordinară, deoarece niciuna dintre componentele echipei nu a mai jucat până acum rugby.

În prima etapă disputată sâmbătă la București, pe Stadionul Național Arcul de Triunf, echipa colegiului a întâlnit formațiile RC Cristian și Poli Iași în Grupa A și a jucat apoi o partidă de clasament cu echipa Aurora Băicoi din Grupa B.

Fetele pregătite de antrenorul Cristian Cotae și Ovidiu Măcinic au reușit să înscrie trei eseuri, prin Alexandra Bacria (2) și Laura Căciularu (1), anunță reprezentanții Colegiului.

Rezultatele CSM/CNMMV Alba Iulia după prima etapă:

  • 10 – 22 RC Cristian;
  • 0 – 61 Poli Iași;
  • 5 – 17 Aurora Băicoi.

Despre experiența primei etape, fetele spun că a fost una extraordinară și sunt fericite că au șansa de a participa la un astfel de turneu:

„Chiar dacă nu am câștigat, suntem fericite că am participat, fiind o realizare extraordinară pentru noi. Pe viitor este important să credem în noi pentru că nu avem nimic de pierdut. Avem o șansă și trebuie să profităm de ea”.

La rândul său, antrenorul echipei, Cristian Cotae, se declară mulțumit de parcursul echipei în primele jocuri: „A fost un debut fantastic! Emoțiile primului joc au fost mari, dar fetele s-au repliat rapid, în a doua repriză și și-au dat seama că nu este deloc greu. Felul în care s-au comportat în teren ne dă speranțe pentru etapele următoare”.

Din echipa de rugby fete fac parte: eleva caporal Patricia Riț, elevele fruntaș Bianca Pavel, Laura Căciularu, Roxana Bizău și elevele Raluca Ciuciu, Patricia Saierli, Adina Morar, Damaris Metercz, Magda Vaida, Alexandra Bacria, Georgia Suciu și jucătoarele CSM Unirea Alba Iulia: Codruța Petruse, Mihaela Hebedean și Gabriela Chisoi.

Echipa de rugby fete a fost înființată în urma unui protocol încheiat cu Clubul Sportiv Municipial Unirea Alba Iulia.

Următoarele trei etape sunt programate în 7 mai la Iași, 21 mai la Cristian (Brașov) și în 4 iunie la Cluj-Napoca.

sursă: Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia / Facebook

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate