Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Echipa feminină de orientare a Colegiului Militar din Alba Iulia, locul I la Olimpiada sportului militar liceal

Publicat

Echipa feminină de orientare a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a reușit să se claseze pe Locul I la Olimpiada sportului militar liceal – etapa I, disputată zilele trecute în municipiu.

Pe terenul de concurs, elev sergent Alexandra Stănculescu și elevele caporal Raluca Ciuciu și Iulia Laza au reușit să obțină rezultate foarte bune, prin concentrare, determinare și încredere că pot ajunge cât mai sus.

Cu primul timp la fete, 25:24:00, Raluca și-a adjudecat medalia de aur, iar timpii foarte buni scoși de Alexandra și Iulia au făcut posibilă clasarea echipei pe Locul I.

„Orientarea este un sport care necesită atenție, rezistență fizică și mult antrenament. În această etapă a Olimpiadei sportului militar liceal am reușit cu multă muncă și determinate să ne clasăm pe Locul I la acest sport, un vis care a devenit realitate”, au mărturisit fetele.

Locul II obținut de echipa masculină, tot la orientare, vine să întregească performanța fetelor, iar Locul II la ștafetă a poziționat echipa colegiului pe Locul II în clasamentul general. Din echipa masculină au făcut parte elevul caporal Ștefan Tripon și elevii Andrei Dumitru, Spiridon Ionescu și Marius Chindea.

Echipa de orientare a fost pregătită de maistru militar clasa a IV-a Marius Rusz și de Marius Anghel.

sursa, foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax