Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Echipa ISU Alba, pe primul loc la Competiţia Naţională de Descarcerare şi Prim Ajutor Calificat. Va reprezenta zona de vest la etapa naţională

Publicat

pompier

ISU Alba echipa locul I Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba a câştigat locul I la Competiţia Naţională de Descarcerare şi Prim Ajutor Calificat, faza zonală şi s-a calificat la etapa naţională.

ISU Alba participat în perioada 27-29 iunie 2016, la faza zonală a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Prim Ajutor Calificat. Competiţia a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin și a reunit la start reprezentanţi din cinci judeţe ai pompierilor profesionişti: Alba, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş.

Concursul a constat în două probe: descarcerarea din vehicule şi acordarea primului ajutor calificat.

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba a obținut locul I la trei categorii: cel mai bun comandant echipaj la descarcerare, cea mai bună echipă de paramedici la traumă și pentru cei mai buni servanți la descarcerare.

Echipa ISU Alba va reprezenta zona în faza națională a competiţiei.

foto: ISU Alba Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax