Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Echipajul Yukan’na și Tibi Krizbai de la Salvamont Alba, locul I la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu MAI

Publicat

Echipajul format din cățelușa Yukan’na și Tibi Krizbai de la Salvamont Alba a câștigat locul I la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu al MAI – categoria căutare și salvare mediu natural. Competiția s-a desfășurat în perioada 1-3 octombrie, la Sibiu.

”La a 15-a ediție a Campionatului de dresaj al câinilor de serviciu al M.A.I., ce s-a desfășorat la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” am obținut, împreună cu Yukan’na: locul I categoria căutare și salvare mediu natural, locul II categoria disciplinizare. Aceste rezultate frumoase se datorează în primul rând soției care mă suține, echipei Câini de Salvare Transilvania, Salvamont Salvaspeo Alba”, a scris Tibi Krizbai, pe Facebook.

La competiția de la Sibiu au participat 21 de echipaje chinotehnice, din cadrul structurilor MAI.

Au concurat în lupta pentru medalii la următoarele probe: câine universal, detectare explozivi, detectare stupefiante, patrulare-intervenție și căutare și salvare persoane.

sursa foto: Facebook – Tibi Krizbai 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax