Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ECO Agrement la Aiud. Investiţie de aproape 6 milioane lei prin POR 2014-2020, în zone de agrement în oraş

Publicat

eco agrement aiud

ECO Agrement Aiud – Zone de agrement Avram Iancu și Ecaterina Varga, proiectul în valoare totală de 5.885.135,47 lei intră în implementare

Astăzi, 22 mai, în Sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud, a avut loc conferința de deschidere a proiectului ”ECO Agrement Aiud – Zone de agrement Avram Iancu și Ecaterina Varga”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

conferinta eco agrement aiud

Proiectul este implementat de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud și are o valoare totală de 5.885.135,47 lei, din care 4.922.695,36 lei reprezintă finanțare nerambursabilă FEDR și a fost câștigat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

În cadrul conferinței au fost prezentate obiectivele proiectului, activitățile, rezultatele așteptate în urma implementării acestuia, precum și asistența oferită țării noastre de către Uniunea Europeană.

 eco agrement aiud

La conferința de deschidere a proiectului a fost prezent Dan Popa, director în cadrul ADR Centru, directori și reprezentanți ai autorităților locale, ai societății civile și parteneri locali ai Primăriei Aiud.

Vezi şi FOTO: Eco-parc la Aiud. Investiţie de 1,25 milioane euro din fonduri europene pe 1,3 hectare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax