Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elena Ignat și Rodica Andronescu s-au întâlnit cu președintele României, Klaus Iohannis. Ședință festivă a Comitetului Executiv Național al OFL

Publicat

photo(1) Vineri, la Palatul Parlamentului din București, a avut loc ședința festivă a Comitetului Executiv Național al Organizației Femeilor Liberale, cu participarea specială a președintelui ales al României, Klaus Iohannis și a copreședintelui Partidului Național Liberal,  Vasile Blaga. Din partea Organizației Femeilor Liberale Alba au participat, la întâlnirea cu Președintele României, cele  două copreședinte, Elena Ignat și Rodica Andronescu, vicepreședinte în structura națională de conducere a organizației, Oana Badea, secretar general al Biroului Permanent Național și Mirela Tendea, trezorier al PNL Alba.

photo(3) Întâlnirea a fost organizată de Lucia Varga și Cristina Trăilă, în calitate de copreședinte ale Organizației Femeilor Liberale și a avut ca scop transmiterea mesajului de mulțumire, de către Klaus Iohannis, doamnelor liberale,  pentru efortul lor și pentru susținerea  pe care i-au acordat-o pe întreg parcursul campaniei electorale din acest an. Președintele ales al României a apreciat faptul ,,că femeile au înțeles mai repede, mai bine și mai profund ce înseamnă politica în secolul XXI” și le-a transmis, de asemenea, doamnelor liberale, faptul că se bazează în continuare pe implicarea și pe combativitatea lor pentru schimbarea modului în care se face politică în România.

photo(2) Din partea Organizației Femeilor Liberale Alba au participat, la întâlnirea cu Președintele României, cele  două copreședinte, Elena Ignat și Rodica Andronescu, vicepreședinte în structura națională de conducere a organizației, Oana Badea, secretar general al Biroului Permanent Național și Mirela Tendea, trezorier al PNL Alba.

Rodica Andronescu și Elena Ignat, în cuvântările lor,  i-au transmis un mesaj de felicitare președintelui ales, exprimându-și încrederea în ,,România lucrului bine făcut”, urându-i totodată, din partea Organizației Femeilor Liberale Alba, succes în înalta funcție pe care o va ocupa începând din 21 decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax