Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Elev al Colegiului Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de Matematică

Publicat

Elevul sergent Călin Hartzos de la Colegiul Militar din Alba Iulia a demonstrat o înțelegere profundă a conceptelor matematice și o foarte bună pregătire la matematică. Elevul de clasa a XI-a studiază, exersează și explorează tainele matematicii, iar implicarea și pasiunea de care dă dovadă sunt răsplătite pe măsură. Cel mai recent premiu adjudecat de Călin este Premiul I la faza județeană a Olimpiadei de Matematică. Prin obținerea celui mai mare punctaj la anul de studiu, elevul colegiului militar s-a clasat primul în ierarhie, reușind astfel o nouă calificare la etapa națională.

Pentru Călin, materia de clasa a XI-a a reprezentat o provocare, provocarea de a căuta soluții, de a trage concluzii și de a construi raționamente.

„Clasa a XI-a a reprezentat un an al schimbărilor din toate punctele de vedere, mai ales în matematică. Noile ramuri studiate, cunoscute ca matematici avansate, au reprezentat o provocare incitantă, care invită orice rezolvitor de probleme la o gândire „outside the box”.

Aș dori să-i mulțumesc din adâncul inimii doamnei profesoare Anamaria Fuia pentru pregătirea și atenția acordate. Sper ca mai departe, munca să dea roade și la etapa națională a olimpiadei”, a mărturisit elevul sergent Călin Hartzos.

Tot la faza județeană a Olimpiadei de Matematică, elevul fruntaș Claudiu Stanciu (clasa a IX-a) a obținut Mențiune, sub coordonarea prof. Emilia Ioniță.

sursa: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax