Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Elev al Seminarului Teologic din Alba Iulia, premiul I la faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”

Publicat

Darius Luca, elev în clasa a XI-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, a obținut locul I la faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Astfel, acesta s-a calificat la faza națională a olimpiadei. 

„Marți, 14 mai 2024, a avut loc la Palatul Copiilor din Alba Iulia faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Aceasta este un concurs dedicat elevilor care prezintă interes și aptitudini pentru meșteșuguri tradiționale.

Seminarul nostru a fost reprezentat de către elevul Luca Darius din clasa a XI-a A, care a reușit performanța de a obține Locul I, calificându-se la faza națională, care va avea loc la Sibiu în perioada 17-21 iulie.

Lucrarea cu care seminaristul a participat a constat în brodarea unei cămăși cu ciupag, veșmânt tradițional purtat de către femei în Transilvania.

Dorim să îl felicităm, urându-i mult succes la faza națională”, au scris reprezentanții instituției de învățământ, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax