Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Elevă a colegiului militar din Alba Iulia, calificată la faza națională a Olimpiadei de Geografie

Publicat

Eleva fruntaș Lia Iaoncu de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Geografie, după ce a obținut Premiul I la etapa județeană. 

„Natura este într-o permanentă schimbare, ceea ce duce la creșterea interesului pentru cunoaștere a celor pasionați de geografie și de tainele ei. Sub îndrumarea profesorului Valer Macarie, elevii militari își fructifică permanent pasiunea pentru această știință, prin obținerea de distincții la concursurile de profil.

La etapa județeană a Olimpiadei de Geografie, studiul aprofundat al elevilor și inspirația profesorului, au adus și de această dată rezultate deosebite.

Deși este doar la început de drum în colegiul militar, eleva fruntaș Lia Iancu s-a făcut remarcată prin rezultate deosebite la învățătură obținute prin muncă, perseverență și determinare.

Provocată de cadrul didactic de specialitate, Lia s-a aplecat spre această disciplină științifică, reușind să obțină Premiul I și calificarea la etapa națională a Olimpiadei de Geografie. Este fericită de rezultat și își dorește ca la nivelul următor să reprezinte cu succes colegiul.

„Mi-a plăcut geografia de când eram mică, dar nu am văzut-o niciodată ca pe un domeniu în care aș fi putut face performanță. Domnul profesor mi-a arătat însă contrariul, convingându-mă să particip la olimpiadă. După cum se poate vedea, a avut dreptate. Sunt foarte fericită de rezultatul obținut la etapa județeană a olimpiadei și am de gând să mă pregătesc temeinic pentru etapa următoare, deoarece reprezint colegiul militar la nivel național și în același timp, pe mine”, a mărturisit eleva fruntaș Lia Iancu.

Tot la faza județeană a Olimpiadei de Geografie, elevul fruntaș Patric Sotoc (clasa a X-a) a reușit să își depășească performanța de anul trecut, obținând în acest an Premiul II.
Tuturor, elevi și profesor coordonator felicitări, iar Liei mult succes la etapa națională a olimpiadei”, au transmis reprezentanții colegiului albaiulian.

sursa: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax