Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Elevă a Colegiului Militar din Alba Iulia, dublă calificare la etapa națională a olimpiadelor școlare

Publicat

Eleva sergent Alexandra Costache (clasa a XI-a) s-a calificat la faza națională a Olimpiadei Interdisciplinare „Științele Pământului”, obținând premiul II la faza județeană a competiției. Alexandra a reușit performanța dublei calificări la națională după cea de la chimie. Alexandra este pasionată încă de mică de științele reale și vrea să știe cât mai multe despre fenomenele naturale care se petrec în jurul nostru.

Tot la faza județeană a Olimpiadei Interdisciplinare „Științele Pământului”, eleva sergent major Luciana Frătean (clasa a XII-a) a obținut mențiune.

Cele două eleve sunt pregătite de profesorii Dorina Filipescu, Sanda Irimie, Lucian Irimie, Valer Macarie și Adela Tudor.

Olimpiada Interdisciplinară „Științele Pământului” presupune un grad ridicat de analiză, sinteză și aplicare a a cunoștințelor la disciplinele chimie, fizică, biologie și geografie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax