Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premianți la concusul de Matematică, Fizică și Informatică de la Breaza

Publicat

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Concursul Județean Interdisciplinar de Matematică, Fizică și Informatică „Octav Onicescu”, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Breaza.

Potrivit reprezentanților colegiului albaiulian, elevul caporal Călin Hartzos a obținut Premiul I la clasa a XI-a, dar și premii speciale la matematică, fizică și informatică, datorită celui mai bun punctaj înregistrat la fiecare disciplină din concurs.

Eleva caporal Irina Anghel s-a clasat a doua la clasa a XI-a, iar elevul Fineas Lascu a obținut Mențiune la clasa a IX-a și premiu special la fizică. Punctaj bun au obținut și elevii fruntaș Andrei Mureșan, Tudor Moga și elevul Dimitrie Salvan-Ancău.

Elevii sunt pregătiți de doamnele profesoare Dorina Trifon (director adjunct), Anamaria Fuia, Isabela Sicoe, Dorina Filipescu, Laura Ciobanu, Sanda Irimie, Maria Teglaș, Alina Iancu și Diana Vasiu.

Concursul Județean Interdisciplinar de Matematică, Fizică și Informatică „Octav Onicescu” s-a aflat în acest an la cea de-a doua ediție, fiind organizat de Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza. Concursul de amploare, desfășurat sub egida Ministerului Educației prin Inspectoratul Școlar Județean Prahova, a reunit elevi pasionați de matematică, fizică și informatică din cele cinci colegii naționale militare din țară, dar și din colegii din județul Prahova.

sursa, foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, Grațiela Mihăescu/Ioana Popa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax