Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevi de la Şcoala Gimnazială “Axente Sever” din Aiud, premiaţi la Festivalul Internaţional-Concurs “Anelisse” de la Iaşi

Publicat

Fotografiile prezentate de patru elevi de la Şcoala Gimnazială “Axente Sever” din Aiud au fost premiate la Festivalul Internaţional-Concurs “Anelisse” de la Iaşi. Nici revista şcolii nu a fost trecută cu vederea, iniţiatorii primind premiul al doilea.

Tinerii şi-au găsit răgazul necesar, din vacanţă, pentru a participa la un prestigios concurs internaţional de film, fotografie şi reviste şcolare. În organizarea Facultăţii de Arte Vizuale şi Design de la Universitatea de Arte “George Enescu”  din Iaşi, Facultatea de Limbi Moderne de la Universitatea de Stat din Republica Moldova şi Asociaţia  Cultural-Ştiinţifică “Vasile Pogor” din Iaşi, Festivalul Internaţional–Concurs ”Anelisse” a avut loc pe 29 iunie şi şi-a desemnat câştigătorii luni, 14 iulie.

Elevii participanţi la concurs au fost clasificaţi astfel:

Premiul I: Ioana Holom (cls. a VII-a) şi Andreea Mihăilescu (cls. a VII-a)

Premiul II: Alexandra Tuluş (cls. a VI-a)

Premiul III: Robert Biro (cls. a VI-a)

De asemenea, revista şcolară “La Magie des Contes” realizată în cadrul proiectului Comenius al şcolii (prof. coordonator Marcela Hădărig) a obţinut premiul al II-lea.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax