Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Elevi din Alba Iulia, în vizită la adăpostul pentru câini fără stăpân din municipiu

Publicat

Zeci de elevi din Alba Iulia au vizitat în această săptămână, alături de profesori, adăpostul pentru câini fără stăpân din municipiu. Aceștia au putut să afle de la voluntarii Asociației „Prietenii lui Azor” ce este un adăpost, cum e viața câinilor de acolo, cum și de ce ajung cățeii în adăpost și cine are grijă de ei.

Ieri (n.r. vineri, 25 octombrie) au fost în vizită la adăpost elevii de clasa a V-a de la Școala Mihai Eminescu din Alba Iulia.

Ne bucurăm de fiecare dată când, în „Săptămâna altfel”, profesori și elevi aleg să vină la căței, deschiderea și curiozitatea cu care au venit și au dorit să afle ce este un adăpost, cum e viața câinilor de aici, cum și de ce ajung cățeii în adăpost, cine are grijă de ei și cum, ce facem noi în calitate de voluntari în adăpost și ce se întâmplă mai departe cu cățeii de aici, ne-au încântat enorm.

Mai mult decât atât, surprinzător de plăcut a fost să aflăm cât de multe lucruri utile știu acești copii despre căței, ne-au explicat ce este o adopție, ce înseamnă sterilizarea, ce este un microcip și la ce este folositor, cum putem avea grijă de căței în general, cum interacționăm cu căței pe care nu îi cunoaștem, dar și cu cei pe care îi avem acasă, am vorbit mult de modul în care câinii ”vorbesc” cu noi și de ce e important ca noi să îi ascultăm și să îi respectăm, a fost o întâlnire foarte plăcută și plină de entuziasm, iar Ollie și Thor, doi căței din adăpost, au întreținut această atmosferă, copiii au plecat cu promisiunea că se vor juca mai mult cu cățeii lor, acum știu că timpul petrecut împreună cu animalele este cel mai important lucru pe care ele și-l doresc de la noi”, au scris reprezentanții Asociației „Prietenii lui Azor”, pe pagina de Facebook.

Marți, adăpostul a fost vizitat și de elevi de la Liceul de Artă „Regina Maria” din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate