Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevi şi profesori de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, în Austria. Schimb cultural cu vizite la obiective turistice

Publicat

DSC_0345 Un grup de 38 de elevi şi  patru profesori ai Colegiului Naţional ”Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia au participat la cel de-al treilea schimb cultural internaţional în decurs de un an după cele din Koln şi Bruxelles. Intitulat ”Descoperă oameni trăieşte visul austriac”, la invitaţia Bundesrealgymnasium Salzburg, grupul s-a aflat, în perioada 22 – 28 noiembrie, în Salzburg, Austria.

Elevii şi profesorii albaiulieni au vizitat Casa lui Mozart, cetatea din Salzburg, Grădinile Mirabell, iar la Viena Palatul Schonnbrun şi grădinile, Palatul Hofburg şi alte obiective.

Nu întâmplător a fost aleasă această perioadă a anului de către Bundesrealgymnasium Salzburg pentru că acum se poate simţi cel mai bine spiritul Crăciunului la renumitele târguri care se organizează în toată Austria , dar mai ales la Viena şi Salzburg, transmit participanţii.

Bundesrealgymnasium Salzburg este un liceu de stat  cu tradiţie în Austria, cotat în liceele de top şi având  32 de clasele, 750 de elevi şi 93 de profesori, iar Colegiul Naţional ”Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia colaborează cu licee din Austria, Germania, Belgia şi Elveţia.

Schimbul cultural a fost organizat de directorul adjunct al Colegiului Naţional ”Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, prof. Sorin Schiau şi directorul Bundesrealgymnasium Salzburg, Gunter Bittner, cu sprijinul Consiliului Local Alba, Consiliului Judeţean Alba și a mai multor sponsori. 

Elevii şi profesorii albaiulieni vor participa în primăvara anului viitor la un schimb cultural cu un liceu din Geneva, Elveția.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax