Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii și profesorii din județul Alba, premiați pentru performanțele obținute la olimpiadele școlare

Publicat

În fiecare an, elevii din judeţul Alba din segmentul preuniversitar obţin performanţe notabile la nivel naţional şi internaţional, la olimpiade şcolare sau alte concursuri desfășurate sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Și în acest an, Fundația Comunitară Alba a avut inițiativa de a răsplăti, în limita posibilităților, strădania elevilor și dascălilor din județ, iar acestui demers i s-au alăturat Inspectoratul Școlar al Județului Alba, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba și Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia.

Astfel, joi, 31 mai 2012, sala de festivități a IȘJ Alba a găzduit evenimentul prin care 33 de elevi şi 37 de cadre didactice din judeţ (mai puţin cei din municipiul Alba Iulia, care vor fi premiaţi de Primărie într-un eveniment distinct) au fost răsplătiţi cu diplome, premii (elegante genți, mape cu calculator și stick-uri de memorie de 8 GB) şi multe aplauze.

“Nu este puțin lucru să fii printre primii la o materie și să ai cinstea să reprezinți județul la o olimpiadă națională. Cu atât mai prețios este să obții o distincție la nivel național, un premiu sau o mențiune, pentru că ea este încununarea unor ani de strădanie comună elev – profesor”, au declarat organizatorii.

Vedeți aici lista cu olimpicii din județul Alba.

[nggallery id=307]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax