Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia au adus vestea sărbătorii de Crăciun în „casa bunicilor”. Spectacol de colinde cu surprize

Publicat

DSCN4918 Elevi în uniformă sau în costume tradiționale de la Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia au prezentat, marţi seara, un spectacol de colinde cu un scenariU interesant. Momentul a fost organizat în prezența unor vizitatori din străinătate.

Vestea ce bună – apropierea Crăciunului, sărbătoarea creștină a nașterii Pruncului Sfânt și colindul – a fost adusă de artiștii Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” printr-un spectacol deosebit. Aceștia au împletit colindul cu frumoase melodii dedicate Crăciunului, cu dansul, nelipsind momentele tradiționale.

Din scenariul spectacolului au făcut parte doi studenți englezi, rătăciți prin România, care ajung, din întâmplare, în casa bunicilor, unde sunt întâmpinați de nepoții vorbitori de limba engleză. Un grup de elevi din Grecia au prezentat un colind tradițional, o surpriză pentru gazde. Colindătorii au fost răsplătiți de bunicii ospitalieri cu mere, colăcei și nuci.

Aprecierile au fost superlative atât din partea personalului colegiului, cât și din partea oaspeților, elevi și profesori din Suedia, Grecia, Italia, Portugalia, Turcia și Bulgaria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax