Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, pasionați de robotică, LOCUL 2 la „Rubix Demo” de la Blaj

Publicat

Echipa de robotică Army Bot a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a reușit să obțină locul II la un demo de robotică, organizat sâmbătă, la Blaj. 

Concursul a fost organizat de echipa de robotică Rubix, a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” și s-a desfășurat sâmbătă în sala de sport a colegiului din Blaj.

La activitate au fost invitate echipe de robotică din țară care participă la competiția BRD FIRST Tech Challenge România. Pe lângă meciurile demonstrative între roboți, evenimentul a cuprins și un concurs la finalul căruia, elevii militari au reușit să se claseze pe locul II. Profesor Gabriela Filipescu, coordonatorul echipei de robotică, a precizat că astfel de întâlniri pregătesc echipele și stabilesc o ierarhie a acestora înainte de etapa regională și națională a BRD FIRST Tech Challenge România.

Demo-ul de robotică organizat la Blaj a fost însoțit și de o strângere de fonduri în scop umanitar pentru o fetiță grav bolnavă.

Prima regională din cadrul competiției BRD FIRST Tech Challenge România va avea loc în perioada 7 – 9 februarie la Cluj – Napoca iar cele mai bune echipe se vor califica la etapa națională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax