Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Elevii colegiului Militar din Alba Iulia, sprijin pentru copiii refugiați din Ucraina, ocrotiți la Mănăstirea de la Dumbrava

Publicat

Compasiunea este emoția care i-a motivat pe elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, pentru a-i ajuta pe copiii refugiați din Ucraina, ocrotiți la Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” de la Dumbrava, județul Alba, să treacă mai ușor peste momentele grele.

Elevii militari au îmbrăcat pentru câteva minute costumele populare, fracurile și rochiile de dans și au susținut un scurt spectacol artistic, reușind să le transmită micuților, emoția artistică a dansului.

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost interpretarea unui cântec în limba ucraineană, cântec pe care elevii militari l-au învățat special pentru întâlnirea cu copiii ucrainieni, deveniți peste noapte, refugiați.

Din dorința de a-i ajuta pe refugiații din Ucraina, elevii şi personalul Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au strâns în ultimele zile alimente, fructe, dulciuri, produse de igienă, dezinfectanți și rechizite.

Acestea au ajuns vineri la câteva zeci de copii refugiați, care sunt ocrotiți la Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” de la Dumbrava, județul Alba.

Pe lângă pachetele cu cele necesare, elevii militari le-au oferit micuților zâmbete și îmbrățișări și le-au adresat cuvinte de încurajare, speranță și încredere.

sursa, foto: Colegiul Național Miliar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 19.03.2022 at 18:00

    Bravo lor ! Stiu sa imbine utilul ( ajutorul dat, si dansul ) cu necesarul ( reinceperea, de luni, a cursurilor ) Ei vor fi, in viitor, „Scutul” tarii Noastre, Romania, impotriva ” armatei rosii” ce a invadat Ucraina, de 24 de zile, dar, desi are pierderi grele – 5 Generali, din cei 20 trimisi de Moscova sa coordoneze direct ” denazificarea ” si ” dezarmarea ” Ucrainei, intre care intre 14 si 21.000 raniti, plus peste 14.500 alti militari ucisi, 1.470 blindate, 466 tancuri, peste 115 elicopetere si avioane, distruse, nu renunta : Vl. Putin anunta ca victoria ( lor, a Rusilor ) e aproape. Cam la ” Sfantu asteapta ” ori la ” Pastele cailor ” mister Putin !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax