Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au predat ştafeta colegilor mai tineri

Publicat

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a au trecut prin emoţionantul moment al schimbului de clase. Cei mari au predat ştafeta colegilor mai tineri, într-o atmosferă din care nu au lipsit emoţiile şi lacrimile, la finalul celor patru ani de liceu.

Elevii Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au participat, joi, la „schimbul de clase”, moment în care elevii au dăruit fotografii, ecusoane sau alte mici cadouri elevilor ce vor intra în clasa a XII-a.

Chiar dacă unii sunt deja cu gândul la examenul de bacalaureat, iar alţii cu gândul la admiterea în instituţiile de învăţământ superior din cadrul MApN, toţi elevii au uitat de toate pentru o zi şi au oferit atenţie sfârşitului de an şcolar. Urările de bine au venit din partea comandantului Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazu”, Marcel Domşa, dar şi din partea directorului adjunct Dorina Trifon sau a diriginţilor care se pregătesc să îndrume alţi boboci, în prima lor misiune ca elevi a unui liceu cu profil militar.

După ceremonie, elevii claselor a XI-a şi a XII-a au avut parte de câteva zeci de minute de socializare, după care au revenit la orele de curs.

Vă prezentăm o galerie foto de la eveniment:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Un fost LMist

    joi, 30.05.2013 at 18:46

    RESPECT!
    Singurul liceu unde se mai face SCOALA.
    Chicago 2013

  2. cornel

    vineri, 31.05.2013 at 21:04

    am revazut cu placere profesorii adolescentei mele, domnul profesor de sport, doamna profesoara de matematica, doamna profesoara de biologie, doamna profesoara de engleza. Din T.O. va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor, sunteti parte integranta din formarea mea profesionala.
    Cu deosebit respect
    abolvent al anului 1997 Cpt. Cornel Zamfirescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax