Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Elevii de la cercurile şcolare de turism din judeţul Alba se vor bucura de o săptămână de explorare a zonei Padiş

Publicat

elevi

Elevii de la cercurile şcolare de turism din judeţul Alba participă, în perioada 24-31 iulie, la o tabără în zona Padiş – Glăvoi (judeţul Bihor), în Parcul Natural Apuseni, în care vor vizita obiective turistice. Tabăra este organizată de Consiliul Judeţean Alba.

În perioada 24 -31 iulie 2012, Consiliul judeţean Alba, cu sprijinul Asociaţiei „Alba –Manche Împreună” organizează o tabără în zona Padiş, Glăvoi, judeţul Bihor, Parcul Natural Apuseni la care participă elevii de la cercurile şcolare de turism din judeţul Alba, însoţiţi de profesorii coordonatori, din cadrul Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, Colegiul Tehnic Apulum Alba Iulia, Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul „ Alba Iulia şi Colegiul Tehnic Aiud.

În cadrul acestei tabere elevii vor face drumeţii spre obiective din Parcul Natural Apuseni şi anume Gheţarul Focul Viu, Cetăţile Ponorului, Cheile Galbenei, vor fi iniţiaţi în astronomie de către specialişti de la Observatorul Astronomic din Cluj Napoca, participă la instruiri susţinute de specialişti ai Parcului Natural Apuseni cu privire la flora şi fauna specifică zonei, dar şi la instruiri susţinute de Salvamont Alba cu privire la comportamentul pe munte. Serile vor fi dedicate activităţilor cultural artistice şi focului de tabără, membri grupului „Plus noi” fiind alături de elevi la aceste activităţi.

Sponsori ai acestei tabere sunt SC Matias SRL şi SC Albatros Gold SRL

 

FOTO: Vali CIONTEA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax