Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Elevii de la Colegiul Militar au donat cărți în vederea achiziţionării unui aparat pentru pacienţii cu boli incurabile

Publicat

Elevii de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au donat cărţi din biblioteca personală pentru librăria – cafenea „Flori de mac” din Alba Iulia, în cadrul evenimentului GivingTuesday. Cărţile donate vor fi puse în vânzare iar banii strânşi vor contribui la achiziţionarea unui aparat de masaj limfatic pentru pacienţii cu boli incurabile.

Elevii militari s-au mobilizat, reuşind să strângă zeci de cărţi din diferite domenii, cărţi care au fost oferite reprezentanţilor organizației neguvernamentale Hospice Eliana care oferă gratuit servicii de îngrijire la domiciliu pentru copii și adulți cu boli incurabile din judeţul Alba.

„Donând aceste cărţi sunteţi parte la miracolul care se întâmplă prin ajutorarea acestor pacienţi”, le-a transmis Emil Bic, reprezentantul Hospice Eliana.

GivingTuesday a devenit o mișcare internațională adoptată de peste 150 de țări şi are ca scop promovarea și încurajarea generozității și implicării sociale pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax