Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii din Teiuș care s-au remarcat la examenele naționale și competițiile internaționale, premiați de autoritățile locale

Publicat

Orașul Teiuș progresează nu numai datorită lucrărilor edilitare, care îmbunătățesc viața oamenilor, nu doar muncii și dăruirii locuitorilor săi și a celor ce-l administrează, ci punând în valoare o resursă extrem de valoroasă despre care în aceste vremuri complicate se vorbește extrem de puțin – resursa de inteligență și muncă a școlii teiușene, elevii merituoși.

Astfel la Primăria Teiuș a avut loc, în condițiile impuse de starea pandemică în care ne aflăm, premierea elevilor care s-au făcut remarcați prin merite deosebite la examenele nationale și competițiile internaționale.

În prezența directorului școlii teiușene Marius Pintea, a profesoarei Romina Pop, primarul Mirel Vasile Hălălai a înmânat diplome de recunoștința și atenții financiare copiilor merituoși, conform unui obicei statornicit cu câțiva ani în urmă, binemeritat și bineprimit.

Primăria orașului aduce pe acesta cale multumiri tuturor celor implicați în această acțiune, dascălilor Liceului Teoretic Teius – un corp profesoral bine pregătit, elevilor, pentru munca și strădania lor, părinților pentru suport și sprijin și nu în ultimul rând sponsorului SC Opsimus SRL prezent întotdeauna în viața orașului nostru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax