Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii Liceului „Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș, prezenți la Festivalul Internațional „Folk Fest Skopje” Macedonia de Nord

Publicat

Elevii Liceului „Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș au fost prezenți, cu emoţii şi bucurie, la Festivalul International „Folk Fest Skopje” din Macedonia de Nord.

La evenimentul ce s-a desfășurat în perioada 23-27 august, au participat și reprezentanți din Macedonia, Albania, Kosovo, Mexic, Chile, Azerbaijan, Letonia, Ucraina, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria.

Tricolorul Românesc a fost purtat cu mândrie, pe ritm de muzică patriotică, de Ansamblul „Doina Arieșului” din Baia de Arieș și aplaudat de alte naționalități.

Dansurile, unele repezi, dinamice, necesitând agerime şi virtuozitate, altele mai domoale, dar care cer multă concentrare din partea dansatorilor, i-au unit pe copii într-o adevărată familie. Un univers plin de muzică, armonie și voie bună, pe care au ajuns să îl iubească.

Coregraful grupului din Baia de Arieș este Nicolae Grigoraș, iar elevii au fost însoțiți de profesoarele sunt Trif Kato și Doriana Pârțilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax