Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii Școlii Generale „Avram Iancu” din Alba Iulia au fost „răsplătiți” la final de an școlar, cu o serbare și petrecere cu clovni

Publicat

petrecere copii La final de an școlar, Școala Generală „Avram Iancu” din Alba Iulia și-a „răsplătit” elevii pentru munca depusă cu o serbare. Miercuri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, copiii au arătat că pe lângă învățat au talent la dans și cântat, dar pot fi și actori buni.

De asemenea, joi, elevii școlii au avut parte și de o petrecere, unde au avut ocazia să se mai întâlnească cu colegii înainte de vacanța de vară, au dansat, cântat și s-au amuzat cu doi clovni, care au fost pe „gustul” lor.

(P)  Haine sport și adidasi pentru copii pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Miercuri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, începând cu ora 17.00, elevii Școlii Generale „Avram Iancu”, cadre didactice, părinți și bunici au împărtășit emoțiile finalului de an școlar.

După un an în care au învățat lucruri noi, și-au făcut prieteni noi și au trecut prin testări, elevii au fost „răsplătiți” cu o serbare, la care ei au fost protagoniștii. Copii din cadrul școlii, cu talent la dans, la cântat cu vocea, dar și instrumente sau care au o pasiune pentru teatru au „încins” o serbare „ca la carte” pentru părinții, bunicii și cadrele didactice prezente în sală.

Joi, copiii au mai avut o surpriză din partea conducerii Școlii Generale „Avram Iancu”. Elevii din clasele primare și gimnaziale au avut parte de o petrecere cu DJ și clovni.

Pentru că la o astfel de petrecere și ținuta trebuia să fie una pe măsură, domnișoarele au venit îmbrăcate cu rochițe colorate și coafuri care mai de care, iar  „flăcăii” au îmbrăcat tradiționala cămașă cu pantaloni sau blugi. „Deliciul” pentru copiii din clasele primare au fost cei doi clovni, care i-au animat cu baloane și dansuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax