Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevii şcolilor din Ighiel şi Ţelna au primit cărţi strânse de tinerii de la „LEO Fortress” Alba Iulia, într-o campanie organizată în beneficiul comunităţii

Publicat

PrintMiercuri, 19 octombrie, cu ocazia „Săptămânii LEO”, membrii ONG-ului LEO Alba Iulia Fortress au donat cărţi, adunate la o acţiune anterioară, la școlile din Ighiel și Țelna. 

În cadrul acțiunii „Piramida cărţilor”, desfășurată în luna iunie, publicul albaiulian a fost încurajat să doneze cărţi din orice domeniu. 

Cărţile au fost strânse cu scopul de a fi donate unor şcoli fără biblioteci, astfel încât elevii doritori să poată să-şi lărgească orizonturile literare sau să aprofundeze individual anumite domenii sau materii de care sunt interesaţi. Principalul motiv al acestei acţiuni a fost încercarea de a crea oportunităţi educaționale pentru elevii județului Alba, pentru a oferi şanse egale elevilor din zonele rurale.

Cărţile strânse au ajuns la două şcoli din judeţ, în Ighiel şi Ţelna, unde membrii organizaţiei au fost primiţi cu foarte multă căldură şi recunoştinţă din partea cadrelor didactice, dar şi din partea elevilor.

Astfel, această acţiune a fost finalizată cu succes. Membrii LEO vor continua să creeze şi să desfăşoare acţiuni similare, benefice comunităţii, nu doar în domeniul educaţional, ci şi in cel cultural, ecologic şi caritabil, cu o dorinţă nestăvilită de a face o schimbare pozitivă asupra zonei locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax