Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE/ FOTO-VIDEO: Elicoper SMURD solicitat pentru preluarea unui motociclist accidentat grav la un concurs enduro, la Ampoița

Publicat

Un motociclist s-a accidentat grav, vineri, la un concurs enduro organizat la Ampoița. Pentru acordarea de prim-ajutor a intervenit un echipaj al Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba.

A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD, pentru evaluarea medicală, stabilizarea și transportul bărbatului la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, victima este un bărbat în vârstă de 49 de ani, participant la competiție, care ar fi căzut cu motocicleta în timp ce parcurgea traseul. Motociclistul este din Cluj-Napoca, potrivit unor surse Alba24.ro.

La momentul intervenției,  victima era în șoc hemoragic și avea un traumatism toracic. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca pentru intervenții chirurgicale.

Polițiștii aflați la locul accidentului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

La intervenție au participat un echipaj Salvamont-Salvaspeo Alba, un echipaj SAJ Alba, un echipaj Aero SMURD și o ambulanță privată.

Competiția Hard Enduro Alba Iulia are loc în acest weekend la Ampoița și reunește zeci de amatori ai acestui sport, din țară și străinătate.

sursă foto: Facebook/ Cristian D.

Video: Salvamont Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax