Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Emoții la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a a Școlii Avram Iancu din Alba Iulia. Cine au fost șefii promoției

Publicat

Ceremonia de absolvire a clasei a VIII-a a Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Alba Iulia a avut loc joi, 15 iunie 2023. A fost un eveniment care a reunit dascăli, elevi, părinți, bunici, prieteni, pentru a marca încheierea cursurilor gimnaziale.

”Pe acordurile imnului „Gaudeams igitur” și în aplauzele celor prezenți, absolvenții promoției 2019-2023, împreună cu diriginții celor trei clase, Roman Ioan, Pavel Ioan și Slevaș Dana, au pășit în curtea școlii pentru festivitatea de absolvire.

Aceștia au fost întâmpinați cu baloane colorate și cadouri simbolice pregătite de elevii claselor a VII-a, în amintirea anilor petrecuți împreună”, transmit reprezentații școlii.

Elevii de clasa a VIII-a ținut discursuri și u înmânat în mod simbolic cheia școlii către colegii lor de clasa a VII-a.

Ceremonia a continuat cu  strigarea catalogului de către fiecare diriginte, prilej cu care au fost acordate diplome de absolvire tuturor elevilor din clasele a VIII-a.

De asemenea au fost evidențiati șefii de promoție: Milea Irina, Ciobanu Adrian din clasa a VIII-a A, Cioancă Ana, Găiseanu Daniela, Gheorghe-Coșarcă Alexandra, Todea Maria din clasa a VIII-a C.

Aceștia au reușit să obțină media generală 10 pe parcursul claselor gimnaziale. Au fost acordate diplome și pentru rezultatele deosebite obținute de elevi la olimpiadele județene.

”După aceste momente emoționate, pline de bucurie și de speranță, a urmat festivitatea de premiere a elevilor pe clase, care s-a încheiat cu îmbrățișări, flori și felicitări din partea părinților, a dascălilor si a colegilor care le-au urat absolvenților mult succes la examene”, au mai scris reprezentații școlii într-un comunicat de presă.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax