Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Emoții la început de an școlar. La Colegiul Național Militar din Alba Iulia au sosit bobocii din clasele a IX-a

Publicat

Emoții la început de an școlar. Curtea Colegiului Național Militar din Alba Iulia s-a animat, vineri, de prezența bobocilor din clasele a IX-a. Ceremonialul deschiderii anului școlar va fi luni, de la ora 9.00, la unitatea de învățământ.

”Un amalgam de sentimente trăite de fiecare, elevi, părinți, cadre didactice și militare. Emoțiile unui nou început, entuziasmul de a-și cunoaște noii colegi, mândria reușitei și dorința de a face față noilor provocări.

În această zi plină de emoții intense, bobocii i-au avut alături pe elevii gradați, profesorii diriginți și cadrele militare de la companie.

Ei vor avea un program special pentru a se familiariza cu rigorile noului mediu în care tocmai au pășit și vor participa alături de colegii mai mari la pregătirile pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar, festivitate ce va avea loc luni, 9 septembrie începând cu ora 9.00”, au transmis reprezentanții colegiului.

La festivitatea de luni vor participa cei 590 de elevi care vor studia în acest an școlar la colegiul militar albaiulian. Vor fi prezenți și părinţi, rude şi prieteni, reprezentanţi ai eşaloanelor superioare, ai administraţiei publice locale şi judeţene şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba.

În cadrul ceremoniei, cel mai emoționant moment va fi rostirea legământului de către elevii din clasa a IX-a.

De asemenea, se va oferi distincţia „Robert Schuman” clasei cu cele mai bune rezultate la învăţătură în anul şcolar 2023 – 2024.

În anul școlar 2024 – 2025 vor studia în clasa a IX-a 169 elevi (115 băieți și 54 fete).

foto: Facebook/ Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate