Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Emoţii, zâmbete şi nostalgie, la ultima strigare a catalogului pentru studenţii promoţiei 2014 de la Contabilitate şi informatică de gestiune din UAB

Publicat

Emoții mari pentru absolvenții de la Contabilitate și informatică de gestiune – Facultatea de Științe din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, promoţia 2014.  Vineri, studenții de la „conta” au avut parte de ultima strigare a catalogului, au predat cheia celor mai tineri și a fost numit șeful de promoție. 

Plini de emoție, proaspeții absolvenți de la UAB au avut parte de un curs festiv, presărat cu momente ce le-a adus zâmbete pe chipuri, dar și cu învățături pentru suflet. Unul dintre profesorii celor de la „Contabilitate și informatică de gestiune” a explicat cât de importantă este credința pentru cei tineri și le-a transmis un mesaj emonționant. „Scopul vieții este mântuirea”, acesta fiind aplaudat la scenă deschisă de către toți absolvenții.

Șef de promoție a fost aleasă Alexandra Dalia Bârsan din Alba Iulia. Tânăra a avut mari emoții când a spus ultimele cuvinte ca studentă și când și-a primit medalia de onoare.

Ultimele mesaje au fost transmise de îndrumătorul de an, care care a strigat şi catalogul. La final, au fost chemați pe scenă și absolvenții de la aceeași specializare care au făcut facultatea la ID.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax