Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Episcopul greco-catolic Claudiu Pop, în vizită la foștii săi enoriași de la parohia din Paris

Publicat

Episcopul greco-catolic Claudiu Pop a fost prezent duminică 25 iunie 2023 în mijlocul comunităţii greco-catolice române de la Paris cu ocazia Primei Sfinte Împărtăşanii solemne pentru 38 de copii din parohia Sfântul Gheorghe.

Acesta și-a început cuvântul de învățătură mulțumindu-le Pr. Paroh Mihai Marina și Pr. Vicar Alin Cîndea pentru invitație și primire, iar credincioșilor, pe care i-a păstorit din 1999 până în 2008, le-a reamintit de rugăciunile pe care le-au făcut împreună și i-a îndemnat să-și amintească faptul că sunt o familie a lui Dumnezeu.

Sărbătoarea comunităţii româneşti de la Paris a fost marcată şi printr-un sugestiv program artistic-spiritual oferit de către copiii Parohiei, după care Pr. Paroh Mihai Marina a adresat un cuvânt de mulțumire tuturor celor prezenți la această mare sărbătoare.

Între anii 1999 – 2001, Claudiu Pop a fost vicerector la Misiunea Greco-Catolică Română din Paris, iar între 2001 și decembrie 2007, Rector al aceleiaşi instituţii.

În 12 decembrie 2007, a fost numit Rector al Colegiului Pontifical ”Pio Romeno” din Roma.

Foto: Alin Cîndea

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax