Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Eroi din Primul Război Mondial, omagiaţi la Zlatna, de către militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum”

Publicat

Zlatna

Militarii Batalionului 136 Geniu ”Apulum”, cu sprijinul Primăriei Zlatna, au organizat duminică o ceremonie militară la monumentul eroilor din centrul oraşului. Evenimentul este inclus în cadrul activităților dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri.

Batalionul condus de maior Adrian Popa a participat cu Drapelul de Luptă al Unității cu garda port-drapel, gardă de onoare, precum și cadre militare în asistență.

Ceremonialul militar și religios a cuprins slujba religioasă, păstrarea unui moment de reculegere în memoria ostașilor căzuti pe fronturile războiului, rostirea solemnă a numelor a 300 de eroi care s-au jertfit pentru patrie, intonarea Imnului Eroilor și depunerea de coroane, jerbe și flori.

La eveniment au fost prezenţi primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran, viceprimarul Nicolae Clonța, reprezentanți ai autorităților publice locale, clerici și cetăţeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax