Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Evenimente de weekend: „Un milion de stele pentru nevoiași” la Aiud și „Ziua recoltei” la Gîmbaș

Publicat

IMG_1675 Primăria municipiului Aiud a fost parteneră în organizarea a două evenimente importante pentru oraș, în weekend. Este vorba despre evenimentul „Un milion de stele pentru nevoiași” ce a avut loc vineri, 16 octombrie, în zona fostului cinematograf din Aiud și „Ziua recoltei”, eveniment ce a avut loc în localitatea Gîmbaș, sâmbătă, 17 octombrie.

În cadrul evenimentului ”Un milion de stele pentru nevoiași”, desfășurat pentru prima dată în Aiud, s-au aprins candele în semn de solidaritate cu toți cei aflați în nevoie și s-a organizat o strângere de fonduri, iar din banii strânși cu această ocazie se vor acorda, în preajma Crăciunului, pachete cu alimente celor nevoiași.

La această acțiune a participat primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, care a ținut să se alăture reprezentanților Organizației Caritas Alba Iulia în acest amplu gest de solidaritate umană, marcând astfel strânsa legătură pe care municipiul Aiud o are încă din anul 2005 cu Asociația Caritas.

În data de 17 octombrie, primarul municipiului Aiud a participat la evenimentul „Ziua Recoltei”, o importantă sărbătoare a localității aparținătoare Gîmbaș.

În discursul ținut cu această ocazie, primarul a dorit să sublinieze importanța păstrării și continuării tradițiilor la nivelul municipiului Aiud și să felicite organizarea comună a acestui eveniment de către parohia reformată și parohia ortodoxă din Gîmbaș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax