Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Evenimentele organizate de IPJ Alba, Ziua Poliției Române. Câştigătorii competiţiei de fotbal şi cadouri pentru copiii din centrele sociale

Publicat

?????????? Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba cu prilejul aniversării celor 193 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române au continuat în perioada 20 – 23 martie. Vineri, 16 echipe de fotbal din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Alba s-au confruntat în Cupa Poliției 2015. Luni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au vizitat Aşezământul Social „ Sfântul Vasile cel Mare şi casa de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Alba Iulia, unde au împărțit copiilor cărţi, rechizite, jucării, hăinuţe şi dulciuri, colectate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Galda de Jos. 

Vineri 20 martie, 16 echipe de fotbal din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Alba s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2015.

39a Locul I Alba Iulia Trofeul a fost adjudecat de echipa Poliției municipiului Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa Poliției orașului Ocna Mureș, locul III a fost ocupat de “Inter City” echipa Serviciului Județean a Poliției Transporturi Alba, iar pe locul IV s-a clasat “Frauda”, echipa Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Cel mai bun portar a fost desemnat Florin Maria din cadrul echipei Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cel mai bun jucător a fost desemnat Andrei Sârbu, iar golgeterul campionatului a fost Radu Trif ambii din echipa Poliției municipiului Alba Iulia.

Diploma “fair play” a fost atribuită echipei „Criminaliștii”, iar cea mai spectaculoasă echipă a fost desemnată echipa „Old Boys” care a avut în componența sa pe Florian Brumaru – cel mai vârstnic jucător.

(P)Tricouri și pantofi sport pentru fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Organizatorii adresează mulțumiri tuturor celor care au participat la această competiție, precum și Asociației Județene de Arbitraj Alba, Centrului Medical Județean Alba și gazdei Adrian Himcinschi.

?????????? Luni, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică şi ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au vizitat Aşezământul Social „ Sfântul Vasile cel Mare şi casa de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Alba Iulia.

Copiilor le-au fost oferite cărţi, rechizite, jucării, hăinuţe şi dulciuri, colectate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Galda de Jos. Poliţiştii le-au vorbit copiilor despre însemnătatea zilei de 25 Martie, când se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române, despre profesia de poliţişti şi nu în ultimul rând despre măsurile de protecţie pe care ar trebui să le adopte, pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor.

Reamintim faptul că, în contextul aniversării la data de 25 Martie a Zilei Poliţiei Române şi a 193 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române moderne, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează manifestări educative şi cultural sportive care se desfăşoară pe parcursul mai multor zile.

Astfel, marţi 24 martie, începând cu ora 10.30, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „Ziua porților deschise”, când toţi doritorii vor avea posibilitatea să viziteze instituţia.

La ora 11.00 este planificat un exercițiu demonstrativ ce se va desfășura în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În aceeaşi zi, începând cu ora 14.00, în Poligonul Miceşti, va avea loc turneul de tir la care vor participa poliţişti din structurile inspectoratului dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, instituţii de colaborare şi jurnalişti.

Miercuri, 25 martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă în cadrul căreia va fi evocat momentul aniversar şi vor fi făcute avansările în gradul profesional următor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax