Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ”Exatlon” la pușcărie: Competiție sportivă între patru echipe de deținuți la Penitenciarul din Aiud

Publicat

Exatlon Penitenciar

Tineri deţinuţi de la Penitenciarul Aiud au concurat, sâmbătă, în probe de îndemânare, echilibru și coordonare, la un concurs sportiv tip Exatlon organizat în cadrul unităţii.

Conducerea penitenciarului transmite că activitatea destinată tinerilor deţinuţi în regim închis a fost menită să le dea ocazia să-şi dezvolte abilităţile fair-play.

“Profitând de succesul show-lui televizat Exatlon difuzat recent și de interesul crescut manifestat de către tinerii deținuți pentru o astfel de activitate sportivă, specialiștii Serviciului educație și asistență psihosocială din Penitenciarul Aiud au organizat sâmbătă, 4 august, o competiție sportivă de tip Exatlon.

Activitatea s-a desfășurat pe terenul de sport cu iarbă de la Baza sportivă a unității, cele 4 echipe concurente fiind formate din cei 31 de deținuți tineri aflați în custodia unității. Traseul a cuprins 8 probe specifice de îndemânare, echilibru și coordonare.

Proiectul și-a propus cuprinderea în activitate a tuturor deținuților tineri cu regim închis aflați în custodia unității în perioada pregătirii și organizării demersului și a avut ca scop stimularea atitudinilor și valorilor pro-sociale, comunicarea și relaționarea în cadrul unei echipe, asumarea și realizarea unor sarcini precum și dezvoltarea abilităților de tip fair-play”, au transmis reprezentanţii Penitenciarului Aiud.

Activitatea prezentată vine în completarea acțiunii de voluntariat organizată în data de 7 iulie, ocazie cu care tinerii deținuti au muncit la îmbunătățirea condițiilor de locuit ale unei familii nevoiașe din localitatea clujeană Sânicoară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax