Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Experiment” la Alba Iulia, pentru siguranţa traficului rutier. Trecere de pietoni înălţată cu dale. Restricţii de circulaţie

Publicat

20151208_111439 Marţi dimineaţa, circulaţia rutieră pe strada Octavian Goga din Alba Iulia a fost restricţionată cu semafor pentru derularea unor lucrări la carosabil. Este vorba despre înălţarea trecerii de pietoni din dreptul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian”, prin montarea de dale. Astfel, şoferii vor fi obligaţi să încetinească în apropierea acesteia.

Marți dimineața, muncitorii s-au apucat de lucru. Au fost aduse dale și au fost montate indicatoare rutiere și semafoare pentru dirijarea traficului, pe strada Octavian Goga, în dreptul trecerii de pietoni aflată în fața Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Odată cu amplasarea trecerii de pietoni supra-înălţate, se va crea o denivelare care îi va obliga pe şoferi să încetinească în zonă.

Lucrările sunt derulate de Elis Pavaje, în cadrul contractului încheiat cu primăria pentru reparaţii şi întreţinere a spaţiului public.

Din ce spun reprezentanţii primăriei, este vorba despre un „experiment”. Se încearcă găsirea unor soluţii pentru creşterea siguranţei circulaţiei pietonilor. O soluţie de acest fel, va fi aplicată şi pentru trecerea de pietoni de pe strada Nicolae Bălcescu, în dreptul sediului Electrica.

Lucrările în zona Colegiului Economic ar urma să dureze aproximativ trei zile, iar până la sfârşitul anului se va începe şi definitiva şi amenajarea de pe strada Nicolae Bălcescu. În această perioadă, şoferilor li se recomandă să respecte restricţiile de circulaţie dirijate prin semafor.

Diferenţa de nivel din dreptul celor două treceri de pietoni va fi de aproximativ 10-11 centimetri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. Budacu Nicolaie

    marți, 08.12.2015 at 13:07

    Si salvarea sau pompieri ce fac ? îi va obliga sa încetinească în zonă la fel ca pe şoferi ?
    Oare hava e tot mai **** ? Elis e o firma ****** si **** are benifici multe, unde e DNA ?

  2. georgel

    marți, 08.12.2015 at 14:57

    Sa vedeti distractie cand o sa treaca ambulantele peste săritorile astea!!!!…o sa sara pacientul prin tavan!!

  3. .

    marți, 08.12.2015 at 15:41

    Se vede ca nu ati iesit din „catun” de ceva vreme. Asemenea dispozitive sunt in multe orase din tara. Ati auzit vreo stire despre ambulante sau masini de pompieri care sa intampine dificultati in trecerea peste asemenea treceri? Pe strada aia se circula extrem de tare, inclusiv autocarele calca pedala cam tare. Dar daca stai numai cu fundul in masina evident ca nu poti observa asemenea probleme.

  4. A.D.

    marți, 08.12.2015 at 16:50

    Probabil „tunarea ” unei treceri de pietoni costa vreo cateva sute de mii de euro din care 85 % profit pentru firma cu pavele:)))) Oricum prin zona Tolstoi ar prinde bine cateva obstacole pentru vitezomani . Se circula excesiv de tare pe fiecare straduta si e foarte periculos deoarece sunt foarte multi copii …Mai sta politia la cersit la poarta la Stadion dar nu au radar…

  5. vio

    marți, 08.12.2015 at 18:19

    Mda… orasul asta devine un oras de nebuni pe zi ce trece. Ce o sa faceti ma cu o salvare care transporta un om care a suferit un accident vascular ? Il condamnati la moarte cand salvarea il va zgaltaii peste trecerea de pietoni !

  6. Allbaiulian

    marți, 08.12.2015 at 20:04

    O idee foarte buna.Se poate si pe Incoronarii, la trecerea de pietoni de langa statia de autobuz, acolo unde un om a fost omorat pe trecere?Cei care invoca ambulantele sunt de fapt cei deranjati de astfel de obstacole.Clujul e plin de astfel de obstacole si nu se plange nimeni de ele.

  7. Alex

    marți, 08.12.2015 at 21:28

    Oooo, saracii oameni ce o sa fie transportati cu ambulanta.:( Ce va f**e pe voi grija de altii Daca ar muri cativa oameni loviti de masina pe strada aia ati zice ca de nu face primaria ceva. Salvarea o sa incetineasca la fel ca toata lumea acolo unde o sa fie inaltate trecerile de pietoni cu dale. In toate tarile din Europa exista asa ceva, in Cluj sunt, in Bucuresti, dar s-o trezit taranu din Alba sa comenteze! Nu va f**a grija pe voi de cine face lucrarile. Oricum pentru orice firma ar fi comentarii ca ale redusilor de mai sus!

  8. Horea

    joi, 10.12.2015 at 14:23

    Se poate si pe strada Calarasilor, unde ies de la scoala copiii de la scoala Vasile Goldis( nr. 1) ?!

  9. Pop

    sâmbătă, 12.12.2015 at 19:31

    Eu am acoradat de fiecare data prioritate de trecere pietonilor, dar acum, trecand peste aceste constructii care s-au facut, voi fi mai putin atent la pietoni si mai mult la masina. A fost inaltata trecerea de pietoni cu totul.

    • abc

      duminică, 13.12.2015 at 01:10

      a fost inaltata pana la dumnezo si inapoi, bataie de joc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax